Loppuvuodesta 2024 vain 10 minuutin päähän Tampereen Hämeenpuistosta, Ylöjärven Siivikkalaan valmistuu erityislaatuinen, hirsirakenteinen rivitaloyhtiö Wood Village.

Laitila Arkkitehtien pääsuunnittelija Jarkko Niskasen työpöydällä piirtyneen Wood Villagen runkorakenteet ovat Honkarakenteen painumatonta, puhtaan sisäilman takaavaa hirttä. Perustajaurakoitsija Nikoran toteuttamat asunnot on viimeistelty yksityiskohtia myöten taidolla ja tarkkuudella.

Wood Village sijaitsee kauniiden maalaismaisemien, metsäluonnon ja palveluiden keskellä, alle 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Asuntojen hintakehityksen näkökulmasta Wood Willagen hirsikoti on hyvä valinta. Positiivisen arvonnousun tarjoavat hyvässä sijainnissa olevat kohteet, jotka ovat terveellisiä, turvallisia ja rakennettu vastuullisesti kestämään sukupolvelta toiselle.

Pohjakuvat, varaustilanne ja As. Oy Wood Village

Näet eri rivitalon asuntotyyppien pohjakuvat liikuttamalla näkymää nuolilla. Kaikkien asuntojen runko ja esim. seinät ovat hirsirakenteisia. Neljän huoneen asunto voidaan toteuttaa halutessasi myös  kolmen huoneen koossa, jolloin yksi huoneista on muita suurempi.


Asemapiirros

Vapaana olevat asunnot

Näet asemapiirroksessa asuntojen sijainnin/numeron Wood Villagen rakennuksissa. Asuntojen varaustilanne on merkitty kuvakkeisiin. Vapaat asunnot ovat vihreitä, varatut punaisia.

A1 94,5 m2 Vapaa

A2 80 m2 Vapaa

A3 80 m2 Vapaa

A4 80 m2 Varattu

A5 80 m2 Varattu

B6 94,5 m2 Vapaa

B7 80 m2 Varattu

B8 80 m2 Vapaa

B9 80 m2 Varattu

B10 94,5 m2 Varattu

Avarat asunnot, korkeat ikkunat

Voit päättää lukuisista asuntosi sisustus- ja varusteratkaisuista. Lue lisää sisustuskokonaisuudesta Sinä päätät -sivulta.

Asunnot on varusteltu Nikoran tapaan korkealaatuisilla materiaaleilla ja nykyaikaisella tekniikalla – esimerkkeinä maalämmöllä lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys, lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo-poistoilmanvaihto, turvalasit matalalle ulottuvissa ikkunoissa ja valokuitu verkkoyhteyksiin.

Jokaiseen asuntoon kuuluu terassi, jonne on suora pääsy asunnosta. Niin rakennuksen, terassien kuin asuntojen päämateriaali hirsi (terassijn osalta puu). Asunnot työstävät millintarkoiksi lopputuloksiksi Nikoran omat, taitavat kirvesmiehet.

As. Oy Wood Village, Ahmantie 2, Siivikkala

Wood Villagen molempien rivitalojen rakennukset ovat hirsirunkoisia (lue lisää hirsirakenteesta). Autokatosten pääverhous on tumma harmaanruskea, vaakaan asennettu kuusipaneeli. Harjakaton vesikatteena on tummanharmaa kaksinkertainen kumibitumikermi.

Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin ulkovarasto sekä autolle yksi pihapaikka. Kaikilla autopaikoilla, niin sisällä kuin ulkonakin on sähköautoille hidaslataus. Toisen autopaikan voi lisähinnasta ostaa autokatoksesta.

Ajomatka Wood Willagesta Tampereelle on lyhyt – keskustaan n. 15 minuuttia. Tampereen kaupungin bussilinjan päätepysäkki on n. 500 metrin päässä taloista.

As. Oy Wood Village rakentuu vuokratontille, jonka sopimus Ylöjärven kaupungin kanssa on 50 vuoden pituinen. Asunto-osakeyhtiö voi halutessaan ostaa tontin omakseen kohtuuhinnalla.

Askeleet kohti uutta kotiasi

Aluksi tietenkin tutustut Wood Villagen koteihin (löydät yhteystietomme sivun alalaidasta). Kun päätät kotisi hankinnasta, polku kohti valmiiseen kotiin muuttoa etenee seuraavasti.

 • Varmistat hankinnan tekemällä varauksen uudesta kodistasi.
 • Sovimme ajan kauppakirjojen allekirjoittamiseen.
  • Kaupanteon yhteydessä käymme läpi kaikki asiakirjat.
 • Pääset suunnittelemaan kotisi pintamateriaalit ja lisävarusteet Novartin ja Nikoran asiantuntijoiden avulla.
 • Kun rakennustyö etenee ja kotisi alkaa hahmottumaan tarkemmin, sovimme yhteisen työmaavierailun.
  • Voit ottaa meihin yhteyttä tai vierailla työmaalla myös milloin vain muulloinkin.
 • Noin kuukausi ennen kotisi valmistumista saat valmistumiskirjeen sähköpostiisi. Se sisältää mm. ohjeita yhtiölainan maksamisesta.
 • Kun kotisi on valmis, pidämme yhteisen luovutuskatselmuksen.
 • Muutto uuteen kotiisi!
 • Hallinnan luovutuskokous järjestetään viimeistään kolme kukautta asunnon luovutuksen jälkeen.
 • Yhteinen vuositarkastus pidetään 12–15 kk Wood Villagen valmistumisesta.